Inatherm levert een zeer uitgebreid assortiment axiaal ventilatoren, geschikt voor uiteenlopende toepassingen en luchthoeveelheden tot 280.000 m/h.

Axiaal ventilatoren

Axiaal ventilatoren worden voornamelijk gebruikt in industriële omgevingen, bijvoorbeeld voor de ventilatie van liftschachten, machinekamers, enz. Maar ook worden deze ventilatoren gebruikt voor toepassingen in de utiliteitssector of als brandgasventilator. Axiaal ventilatoren vormen vaak een onderdeel van een grotere installatie of apparaat en daarvoor zijn diverse oplossingen mogelijk. De axiaal ventilatoren zijn verkrijgbaar voor luchthoeveelheden van 500 m³/h tot 280.000 m³/h.


De axiaal ventilatoren zijn verkrijgbaar in diverse maten. Hierdoor is er voor bijna elke situatie een geschikte ventilator te verkrijgen. De axiaal ventilatoren worden veelal toegepast voor het verplaatsen van grote hoeveelheden lucht. Naast de standaard uitvoeringen zijn er ook explosieveilige uitvoeringen voor acculaadruimten in het programma opgenomen.


Een axiaal ventilator wordt o.a. gebruikt als brandgasventilator. Meer informatie hierover is te vinden onder Brandgasventilatoren.HEP HEP
HC HC
HCD HCD


E-mailFacebookTwitterLinkedIn
Terug naar de vorige pagina
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer