Elke dag blijven 2.000 leraren en 20.000 leerlingen ziek thuis door een slecht binnenmilieu op school. Kom in actie, stop het broeiklaseffect!

Product downloads

Schoolventilatie

Stop het Broeiklaseffect
     Inatherminologie
     Handige links

Bijna iedere school heeft er last van: een slecht binnenmilieu. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat er elke dag ongeveer 2.000 leraren en 20.000 leerlingen ziek thuisblijven als gevolg van een slecht binnenmilieu op school: een te hoog CO2-gehalte, hoge temperaturen in de zomer, vochtproblemen in lokalen en in veel gevallen geluidshinder. Vermoeidheid, geurhinder, oogirritatie, hoofdpijn, benauwdheid en andere gezondheidsklachten zijn aan de orde van de dag. Al deze klachten kunnen worden samengevat als het BROEIKLASEFFECT.

Gevolgen voor leerprestaties
Een aantal gezondheidsklachten kunnen ook tot een minder actieve houding en minder scherpte bij de kinderen leiden. Uit onderzoek van TNO is dan ook gebleken dat kinderen 15% beter presteren in klaslokalen met een goed binnenmilieu.

Onze oplossing
Inatherm heeft jaren ervaring in het ventileren van schoolgebouwen en biedt verschillende pasklare oplossingen aan in de vorm van ‘STOP HET BROEIKLASEFFECT-projectvoorstellen’. Deze projectvoorstellen zijn gebaseerd op ISSO-publicatie 89: "Binnenklimaat scholen" en bevatten complete concepten voor het ventileren van scholen (incl. WTW-units, geluiddempers, inblaastechnieken, etc.). In zo’n voorstel ziet u direct de bruto totaalprijs van het project.

Projectvoorstel aanvragen
U kunt eenvoudig en snel een formulier invullen, waarna u een op uw eisen en wensen afgestemd projectvoorstel ontvangt.

- Klik hier en vraag een projectvoorstel aanE-mailFacebookTwitterLinkedIn
Terug naar de vorige pagina
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer