De inductie-units van Inatherm kunt u heel eenvoudig zelf selecteren met het Eurovent-gecertificeerde selectieprogramma ExSelAir.

Product downloads

IQCC - LYRA II

De IQCC (of LYRA II) is een alles-in-één product dat de ruimteventilatie, -koeling en -verwarming verzorgt op een krachtige manier. Het ontwerp vertrouwt op enkele unieke technieken: Comfort Control, Flow Pattern Control en Coanda Safety Control.

    Functies voor IQCC:

IQCA-060

Met deze technologie profiteert u van de optimale voorwaarden voor een perfect binnenklimaat: geen tocht, erg weinig geluid en bovendien met flexibileit en een lager energiegebruik. Bovenal is de luchtstroom eenvoudig en individueel regelbaar.

Comfort Control
De luchtstroom kan met de IQCC eenvoudig worden aangepast door middel van de unieke Comfort Control. Met de gepatenteerde rails kan de grootte van de luchtgaten in het toevoerluchtkanaal worden aangepast. De grootte van de luchtgaten bepaalt tevens de luchtrichting (één-, twee-, drie- of vierzijdig uitblazen). Deze eenvoudige verandering van luchtverdeling en capaciteit maakt het mogelijk om snel aan te passen aan toekomstige wijzigingen in de ruimte.

Pi-functie

Pi-functie
De Pressure Independent functionaliteit zorgt ervoor dat de luchthoeveelheid altijd is afgestemd op de bezetting in de ruimte (bijv. op basis van aanwezigheid of CO²). De goede nozzlestand wordt per unit automatisch ingesteld, wat tevens zorgt voor een optimaal coanda-effect. De gewenste waarde wordt aangehouden en is onafhankelijk van veranderingen in andere ruimten of drukverschillen in het kanalensysteem. De actuele luchthoeveelheid kan worden afgelezen op het display.
 
Flow Pattern Control
Ook de Flow Pattern Control (FPC) biede de IQCC flexibiliteit. FPC geeft de gebruiker namelijk de mogelijkheid om het uitblaaspatroon aan te passen door middel van ingebouwde schoepen. De schoepen kunnen in 4 standen handmatig worden afgesteld: 0° - 15° - 30° - 45°. Comfort Control bepaalt aan welke zijde(n) lucht wordt uitgeblazen, FPC bepaalt vervolgens de luchtstroomrichting per zijde om het comfort te verhogen.

Coanda Safety Control
De IQCC inductie-unit is ook uitgerust met de unieke Coanda Safety Control. Deze functie, waarbij de frontplaat in verschillende standen kan worden afgesteld: hoog bij kleinere luchthoeveelheden, laag bij grotere luchthoeveelheden. Dit zorgt altijd voor een optimaal coanda effect.

De IQCC is naast de moduulmaat 600x600 (IQCC-060) mm ook verkrijgbaar in 1200x600 mm (IQCC-120).
IQCA-120 

Klik op de plaatjes voor uitgebreide informatie per type. In het selectieprogramma ExSelAir vindt u alle informatie die u wenst: snelselecties, afmetingen, 3D-modellen, technische gegevens, geluidsgegevens, etc. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het geselecteerde product rechtstreeks te importeren in een BIM 3D-model.   ExSelAirE-mailFacebookTwitterLinkedIn
Terug naar de vorige pagina
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer