Inatherm is gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen

Inatherm nieuws

06-04-2018 - Inatherm & Interland Tech...
Inatherm & Interland Techniek vieren dit jaar beide ee...
23-01-2018 - VSK 2018: BEZOEK ONS IN H...
Introductie nieuw platform Van dinsdag 6 tot en met 9 feb...
01-11-2017 - De inductie-units van Ina...
Inatherm plafondinductie-units zijn geschikt voor ventilatie, koeling en...

Verdringingsroosters

Comfortabele verblijfszone
Door toepassing van verdringingsventilatie is er een toevoer van ventilatielucht op vloerniveau, direct in de verblijfszone met een lage intredesnelheid en een geringe ondertemperatuur. Dit zorgt voor een laag geluidsniveau en optimaal comfort.

Zeer hoog ventilatierendement
De ventilatielucht verspreidt zich eenvoudig over het gehele vloeroppervlak en verdringt de vervuilde, opgewarmde ruimtelucht naar het plafond (ten gevolge van de aanwezige convectiestromen van warmtebronnen). Afzuigen van de ruimtelucht gebeurt dan ook te allen tijde hoog in de ruimte waar de vervuilde lucht zich verzamelt. Het verdringingssysteem kent hierdoor een zeer hoog ventilatierendement, waardoor er bespaard kan worden op de te installeren koelcapaciteit.

Inatherm beschikt over een breed scala aan verdringingsroosters, leverbaar in verschillende vormen en capaciteiten. De verdringingsroosters bestaan uit een drukkamer met een aantal nozzles, die zijn gemonteerd achter de geperforeerde frontplaat.


In het selectieprogramma ExSelAir vindt u alle informatie die u wenst: snelselecties, afmetingen, 3D-modellen, technische gegevens, geluidsgegevens, etc. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het geselecteerde product rechtstreeks te importeren in een BIM 3D-model.   ExSelAir

E-mailFacebookTwitterLinkedIn
Terug naar de vorige pagina
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer