IVV-C-H-Z geïsoleerde variabel volumeregelaar

IVV-C-H-Z

De geïsoleerde variabel volumeregelaar type IVV-C-H-Z wordt toegepast om de luchthoeveelheid in ronde kanalen te regelen. Het klepblad is voorzien van een rubberen afdichting, zodat de luchtstroom volledig kan worden afgesloten. Hygiëne-uitvoering (klasse 1 volgens ISO 8502-3). Luchtdichtheidsklasse C (volgens EN-1751).

Toegevoegde waarde van dit product

  • Geïsoleerd
  • Luchtdichtheidsklasse C (EN 1751)
  • Hygiene-uitvoering (klasse 1)

Omschrijving

De ronde variabel volumeregelaar (VAV) type IVV-C-H-Z wordt toegepast om de luchthoeveelheid in ronde kanalen te regelen. Door middel van een externe waarde (bijvoorbeeld CO2 of temperatuur), kan deze regelaar de temperatuur en de binnenluchtkwaliteit in een ruimte regelen. De regelaar kan worden gebruikt voor zowel toevoer- als afvoerlucht.

Verkrijgbaar in 10 diameters: 100, 125, 160, 200, 250, 315, 355, 400, 500 en 630 mm.

De variabel volumeregelaar bestaat uit een meetkruis, een klepblad, een servomotor en een behuizing voorzien van 50 mm isolatie. De isolatie zorgt voor een extra laag geluidsniveau. De regelaar is aan beide zijden uitgerust met rubberen afdichtingen voor een luchtdichte aansluiting op het kanaal. Het klepblad is ook voorzien van een rubberen afdichting, zodat de luchtstroom volledig kan worden afgesloten.

Inwendige reinheid

De IVV-C-H-Z wordt standaard geleverd als speciale, hygiënische uitvoering. Deze hygiëne-uitvoeringen voldoen aan de hoogste klasse volgens ISO 8502-3 en zijn exclusief verkrijgbaar bij Inatherm. U herkent de nieuwe uitvoeringen aan de -H in de productcode, de afgedekte kanaalaansluitingen en de groene sticker op het product.

  Logo inwendige reindheid

Luchtdichtheidsklasse C

De IVV-C-H-Z variabel volumeregelaar van Inatherm voldoet aan luchtdichtheidsklasse C (volgens EN 1751).
Logo luchtdichtheidsklasse C

servomotor

De IVV-C-H-Z variabel volumeregelaar is standaard voorzien van een Belimo MF 24 V servomotor, die door een extern signaal (0–10 V / 2-10 V) wordt aangestuurd. Dit is een motor zonder Bus communicatie. De regelaar kan optioneel worden voorzien van een Belimo MP-Bus motor, een motor met LONWORKS- of Modbus-communicatie of een Siemens KNX motor.

Productcode

Inatherm Variabel Volumeregelaar, rond          IVV-C-H-aaa(-bb)-Z

Hygiene-uitvoering (H)

Diameter (aaa)
100, 125, 160, 200, 250, 315, 355, 400, 500 of 630 mm

Uitvoering servomotor/communicatie (bb)
--       =  Belimo MF (standaard)
MP    =  MP-Bus
LON  =  LONWORKS
MOD =  Modbus
KNX  =  KNX protocol (Siemens)

Isolatie (Z)
50 mm isolatie

Downloads

Technische documentatie

Bestektekst Variabel Volumeregelaar IVV-C-H-Z

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Inatherm op geen enkele wijze verantwoordelijk is.
Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!

call to actionvierkant