Inatherm is gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen

Product downloads

Textiele luchtverdeelsystemen

Gelijkmatige, comfortabele luchtverdeling
Textiele luchtverdeelsystemen zijn in veel gevallen de optimale oplossing waar lucht gelijkmatig en comfortabel verspreid dient te worden. Een textiel luchtverdeelsysteem verdeelt de lucht bij een zodanig lage snelheid, dat er geen tochtklachten in de leefzone voorkomen. Daarnaast onderscheiden de luchtverdeelslangen van Inatherm zich door een extreem laag geluidsniveau en flexibiliteit. Er zijn vele opties mogelijk wat betreft afmetingen, kleuren en stromingsmodellen in combinatie met zaken als nozzles, perforaties, mesh en montage.

Condensatievrij
Één van de grootste voordelen van deze technologie is dat er geen condensatie wordt gevormd op de kanalen. Condensatie is een veel voorkomend probleem bij conventionele metalen kanalen. Textiele systemen vervullen iedere wens met betrekking tot hygiëne en zijn ook nog eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. De textiele kanalen kunnen worden gewassen in een wasmachine en het systeem is snel opnieuw te monteren.

Energie- en kostenbesparend
Textiele luchtverdeling is ook energiebesparend. Naast het lage drukverlies, zijn er minder distributiekanalen benodigd ten opzichte van traditionele systemen. Dit leidt weer tot een luchtdichtere luchttranssportweg van de luchtbehandelingsunit naar de te ventileren ruimte. Bovendien behoeft het textiel niet geïsoleerd te worden.

E-mailFacebookTwitterLinkedIn
Terug naar de vorige pagina
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer