Dankzij de unieke CleanVent coating worden ventielen en roosters vuilafstotend, wat leidt tot minder weerstand en een lager energieverbruik.

Inatherm nieuws

06-04-2018 - Inatherm & Interland Tech...
Inatherm & Interland Techniek vieren dit jaar beide ee...
23-01-2018 - VSK 2018: BEZOEK ONS IN H...
Introductie nieuw platform Van dinsdag 6 tot en met 9 feb...
01-11-2017 - De inductie-units van Ina...
Inatherm plafondinductie-units zijn geschikt voor ventilatie, koeling en...

CleanVent ventielen

Inatherm beschikt over een zeer ruim assortiment FläktWoods ventielen, voorzien van de unieke CleanVent® coating. Voor het gehele assortiment ventielen, verwijzen wij u naar het selectieprogramma ExSelAir.

CleanVent® - Ventielen met unieke vuilafstotende coating
Vuile toevoer- en afzuigventielen zijn een veel voorkomend probleem in ventilatiesystemen. Wanneer ventielen niet regelmatig worden schoongemaakt, zal ophopend vuil niet alleen leiden tot een esthetisch probleem, maar ook tot een slechtere binnenluchtkwaliteit en een hoger energieverbruik.

Bij Inatherm vindt u daarom FläktWoods ventielen met een unieke coating die de oppervlakken van de ventielen vuilafstotend maakt. Dankzij deze unieke coating blijven de ventielen schoon. Hierdoor hoeven de ventielen niet alleen minder vaak gereinigd te worden, maar wordt er ook energie bespaard omdat de ventielen de berekende luchtverdeling en worp blijven garanderen. Lees meer...


In het selectieprogramma ExSelAir vindt u alle informatie die u wenst: snelselecties, afmetingen, 3D-modellen, technische gegevens, geluidsgegevens, etc. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het geselecteerde product rechtstreeks te importeren in een BIM 3D-model.   ExSelAir

E-mailFacebookTwitterLinkedIn
Terug naar de vorige pagina
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer