NL

Laat u inspireren door onze oplossingen...

De verschillende bedrijven binnen HC Groep leveren hun bijdrage aan mooie, bijzondere projecten, zowel in binnen- als buitenland. De bedrijven werken niet alleen zelfstandig, maar zoeken elkaar onderling juist ook op. Door de aanwezige kennis en kunde te bundelen, zijn wij in staat om oplossingen aan te bieden die elkaar aanvullen en complementeren. Dit gegeven, samen met onze kennis van de markt en de geldende eisen en richtlijnen, maakt ons tot een geschikte partner voor alle niveau's binnen de bouwkolom. Laat u inspireren door onze actuele projecten.

Gemeentehuis Oldebroek

Projectplaats: Oldebroek

Uniek energieconcept met een combinatie van all-air luchtverwarming en -koeling

Project

Het bijzondere gemeentehuis van Oldebroek is gebouwd in 1981 en heeft een symmetrische opzet en betonnen gridstructuur. Tijdens de renovatie is de volledige schil aangepakt en zijn alle installaties vernieuwd. Een uniek energieconcept met een comb...

Bekijk Gemeentehuis Oldebroek

Project

Inatherm heeft een modulaire luchtbehandelingskast geleverd voor het nieuwe pand van De Haan Group.

Bekijk De Haan Group

De Haan Group

Projectplaats: Waalwijk

De luchtbehandelingskast is Eurovent gecertificeerd en valt in energieklasse A+

Kiefel Packaging

Projectplaats: Sprang-Capelle

Unieke luchtverdeelkanalen ‘Activent’ met maatwerk perforatie

Project

Kiefel Packaging (voorheen Bosch Sprang) in Sprang-Capelle is al 60 jaar een van de marktleiders in het ontwerp en de productie van thermovorm machines, matrijzen en automatiseringsoplossingen voor de verwerking van kunststoffen. Haar product...

Bekijk Kiefel Packaging

Project

Vanaf juni 2018 is het GuestHouse Hotel geopend aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Twee ondernemers hebben de handen ineengeslagen om een nieuw pand te realiseren met een uniek concept.

Bekijk GuestHouse Hotel

GuestHouse Hotel

Projectplaats: Kaatsheuvel

5-sterren binnenklimaat creëren voor een uniek duurzaam nieuwbouwproject

Booking.com

Projectplaats: Amsterdam

Inductie-units op maat

Project

Het optimaal inzetten van elke beschikbare m²: dit was het uitgangspunt bij de renovatie van het pand van Booking.com aan het Rembrandtplein te Amsterdam.

Bekijk Booking.com

Project

Projectmatige uitwerking conform het concept "Frisse Scholen" resulteert in een duurzame en klimaatvriendelijke installatie met het Luka C keurmerk.

Bekijk DR. MOLLERCOLLEGE & WALEWYC-MAVO

DR. MOLLERCOLLEGE & WALEWYC-MAVO

Projectplaats: Waalwijk

Afgestemd op het "Frisse Scholen" concept