NL

Download hier bestekteksten van Inatherm

Bent u bezig met het ontwerp of adviesbegeleiding van een project en zoekt u bestektekst van één van onze producten? U kunt op verschillende manieren onze bestekteksten benaderen. Op iedere productpagina staat, onder het kopje ‘Downloads’, een downloadknop naar de betreffende bestektekst.

Op deze pagina vindt u een overzicht van bestekteksten voor ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur. Indien u vragen heeft of een specifiek project, kunt u altijd contact opnemen met Inatherm.

 

Ventilatoren

Zoekt u een bestektekst van een ventilator? Hier vindt u een overzicht van onze STABU bestekteksten over box-, dak- en kanaalventilatoren.

 

 

Mist u gegevens of een bestektekst? Laat het ons weten.

 

Luchtbehandeling

Inatherm beschikt over een breed aanbod producten voor luchtbehandeling. Zoekt u de bijbehorende bestektekst? Hier vindt u de bestekteksten van Modulair luchtbehandelingskasten, compacte wtw-units, decentrale units met wtw of wtw-units voor een specifieke toepassing.

 

 

 Mist u gegevens of een bestektekst over luchtbehandeling? Laat het ons weten.

 

Temperatuurbeheersing

Zoekt u een bestektekst in de categorie temperatuurbeheersing voor het binnenklimaat? Hier vindt u bestekteksten van Naverwarmers en koelers.

 

Mist u gegevens of een bestektekst over temperatuurbeheersing voor uw binnenklimaat? Neem contact met ons op.

 

Luchtappendages

Voor de categorie luchtappendages heeft Inatherm bestekteksten voor u beschikbaar. Volumeregelaars, geluiddempers en regelkleppen kunt u eenvoudig opnemen in uw bestek.

 

Mist u gegevens of een bestektekst? Laat het ons weten.

 

Brandveiligheid

Neem de gewenste normering op in het bestek voor uw project. In het leveringsprogramma van Inatherm vindt u brandventielen onder de categorie brandveiligheid. Om u te helpen met het schrijven van een bestek, kunt u hier bestekteksten downloaden van onze brandventielen.

 

 

 

Mist u gegevens of wilt u advies? Neem contact op met een van onze adviseurs.

 

Luchtverdeling

Zoekt u bestektekst voor Modul'air luchtrooster of Cleanvent? Hier download u de bestektekst.

 

 

Mist u gegevens of een bestektekst? Laat het ons weten. Voor meer luchtverdeling klikt u hier.

 

STABU

De FPS HTML documenten zijn eveneens via STABU BOUWBREED format rechtstreeks via STABU in te zien.