NL

MVO & Duurzaamheid

Lees hier waarom Inatherm maatschappelijk verantwoord onderneemt en welke acties wij uitvoeren om ons in te zetten voor een duurzame wereld.  

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Inatherm zet zich in voor een duurzame wereld, o.a. door actief deel te nemen aan een CO2-reductieprogramma en het structureel ondersteunen van Stichting HomePlan.

Duurzaamheidsverklaring

Duurzame bedrijfsvoering kan uitsluitend worden bereikt wanneer de drie aspecten van duurzaamheid, People (mensen), Planet (milieu) en Profit (waarde) in de juiste balans worden ingevuld en gerespecteerd. We onderzoeken de mogelijkheden om onze bedrijfsvoering, producten, activiteiten en samenwerking met leveranciers en onderaannemers op een duurzame manier in te richten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in onze strategie en beleid.

Lees hier de volledige duurzaamheidsverklaring van HC Groep.

Corporate Responsibility

HC Groep erkent haar corporate responsibilities jegens de aandeelhouders, medewerkers, klanten en leveranciers en zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees hier de volledige corporate responsibility van HC Groep.

Homeplan

Inatherm is sinds 4 juni 2013 duurzaam partner van HomePlan. Hiermee is besloten om de projecten van HomePlan structureel te ondersteunen.

Wat is HomePlan?
HomePlan zet zich in voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Samen met lokale partnerorganisaties bouwen zij samen huizen voor de lokale bevolking. Daarmee bieden zij deze mensen niet alleen een dak boven hun hoofd, maar ook een gevoel van eigenwaarde en een kans om zich verder te ontwikkelen, onder andere op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.

Bouwprojecten in ontwikkelingslanden
Elk jaar reizen een aantal groepen vrijwilligers naar de projecten van HomePlan om daar, samen met lokale partnerorganisaties en de toekomstige bewoners, te bouwen aan de woningen en het vertrouwen in de toekomst.

Wilt u meer informatie?
Meer informatie over HomePlan en haar huisvestingsprojecten vindt u op www.homeplan.nl.

Inatherm & Homeplan  Inatherm & Homeplan  Inatherm & Homeplan  Inatherm & Homeplan

 

 

The Pinidraf Foundation

De Pinidraf Foundation is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) die tot doel heeft het bieden van ondersteuning aan kinderen die lijden aan het isodicentrisch markerchromosoom 15. Deze zeer zeldzame en daardoor weinig bekende genetische aandoening is ongeneeslijk. Om het onderzoek te steunen sponsort Inatherm deze foundation.

Meer info op http://www.pinidraf.org/    

 

Vragen? Wij helpen u graag!
Neem contact op!