NL

Scenic Eclipse

Projectplaats: wereldwijd

Naverwarmers voor extreme buitencondities inclusief motorbediende regelafsluiters.

Projectinformatie

Werelds eerste ontdekkingsjacht

Het jacht beschikt over 8 dekken en heeft een lengte van 165 m. Een groot project als dit moet voldoen aan veel verschillende eisen. Van goede ventilatie, verwarming, luchtverdeling, tot optimale comfort. 

Heinen & Hopman ondertekende het contract voor de levering van de HVAC en de cooling plants voor de accommodatie en technische ruimten van het jacht. Doordat het jacht veel kenmerken en kwaliteiten heeft van een superjacht beperkt het de ruimte vergeleken met de grootte van de kamers, de hoge plafonds en balkons aan de zijkanten van het jacht. Er zijn ongebruikelijke oplossingen voor dit project nodig om de installaties goed te kunnen plaatsen op functionele plekken.

een oplossing voor extreme buitencondities

Inatherm heeft voor dit project ruim 50 naverwarmers geleverd inclusief motorbediende regelafsluiters. Inatherm is al vroeg tijdens het ontwerpproces betrokken bij de selectie van de naverwarmers. Het unieke aan dit project zijn de extreme buitenluchtcondities die in de winter kunnen dalen tot -15 graden Celsius. De naverwarmers van Inatherm dragen zorg voor een gegarandeerde binnenluchtconditie van 22 graden.

Meer informatie?

Meer informatie over onze kanaalverwarmers vindt u op onze productpagina. De kanaalverwarmers van Inatherm bestaan uit warm water (na)verwarmers en elektrische (na)verwarmers. Binnen deze series zijn uitvoeringen met ronde en rechthoekige kanaalaansluitingen verkrijgbaar. Inatherm beschikt tevens over een breed scala toebehoren, zoals ruimteregelaars, voelers en twee- en driewegkleppen. Zo bent u verzekerd van een feilloze en uiterst nauwkeurige werking van de verwarmer.

Locatie
  • wereldwijd
Partners
  • Heinen & Hopman
Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen