NL

Gemeentehuis Oldebroek

Projectplaats: Oldebroek

Uniek energieconcept met een combinatie van all-air luchtverwarming en -koeling
Download brochure

Projectinformatie

Gemeentehuis Oldebroek

Uniek energieconcept

Het bijzondere gemeentehuis van Oldebroek is gebouwd in 1981 en heeft een symmetrische opzet en betonnen gridstructuur. Tijdens de renovatie is de volledige schil aangepakt en zijn alle installaties vernieuwd. Een uniek energieconcept met een combinatie van all-air luchtverwarming en -koeling dat vanaf nu zorgt voor een zeer energiezuinig en comfortabel binnenklimaat.

Inductie-units met Pi-functie

Inatherm heeft voor dit project ruim 120 unieke VAV inductie-units met Pi-functie geleverd. De Pi-regelaar meet continu de plenumdruk en aan de hand van de vraag worden de inblaasnozzles traploos aangepast om een constante nozzledruk en goed coanda-effect te behouden. Het resultaat is energiezuinige, behoefteafhankelijke ventilatie met hogere koel -en verwarmingsvermogens!

Naadloos in het plafondsysteem

Het project gemeentehuis Oldebroek is tevens voorzien van twee unieke types Ecophon plafondsystemen waarbij sommige plafondindelingen asymmetrisch zijn en andere beneden het plafondprofiel uitsteken. Hierop zijn de inductie-units aangepast zodat de units naadloos opgaan in de plafonds.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons brede aanbod inductie-units? Download bovenstaande brochure of neem contact op met onze verkoopafdeling!

Locatie
  • Oldebroek
Categorie
  • Kantoren (renovatie)
Inductie-unit met Pi-functie
Inductie-units voor ventilatie, luchtverwarming en -koeling
Naadloos in het plafondsysteem

Gerelateerde bedrijven

Ventilatie & Luchtbehandeling

Inatherm is al jaren een vertrouwde, toonaangevende leverancier van ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur voor vrijwel alle toepassingen binne...

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen