NL

De Haan Group

Projectplaats: Waalwijk

De luchtbehandelingskast is Eurovent gecertificeerd en valt in energieklasse A+

Projectinformatie

De Haan Group

De Haan Group is al ruim 25 jaar specialist in winkelconcepten en het inrichten van tuincentra. Zij begeleiden het volledige traject en leveren projecten turn key op voor klanten in heel Europa. In het nieuwe pand laat De Haan Group haar klanten laten zien waartoe ze in staat zijn. Met de groei in kantoor en warehouse hebben zij voortaan alles op 1 locatie gecentraliseerd.

Modulaire luchtbehandelingskast

Inatherm  heeft een  modulaire Luchtbehandelingskast (LBK (luchthoeveelheid 8000 m3/h) geleverd voorzien van hoog rendement EC ventilatoren, hygroscopisch warmtewiel en een change-over batterij voor koelen en verwarmen. De luchtbehandelingskast is Eurovent gecertificeerd en valt in energieklasse A+. De unit is voorzien van een af fabriek gemonteerde en bedraadde eigen regeling met Modbus communicatie. Dit heeft als voordeel dat er op locatie enkel nog voedingsspanning en een datakabel hoefde te worden aangesloten.

Samenwerking op locatie

De luchtbehandelingskast (LBK) is door het serviceteam van Inatherm samengebouwd op een frame en nadien volgens klantspecificaties ingeregeld.

Locatie
  • Waalwijk
Partners
  • Central Heating B.V.
Luchtbehandelingskast voor luchthoeveelheid van 8000 m3/h
De luchtbehandelingskast is Eurovent gecertificeerd
Luchtbehandelingskast voorzien met EC ventilatoren, energieklasse A+
Modulaire luchtbehandelingskast met hygroscopisch warmtewiel

Gerelateerde bedrijven

Ventilatie & Luchtbehandeling

Inatherm is al jaren een vertrouwde, toonaangevende leverancier van ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur voor vrijwel alle toepassingen binne...

Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen