KUNSTENAARSENCLAVE ’LYCKA’

VOORZIEN VAN CERA-SYSTEEM

In het stationsgebied van Sloterdijk in Amsterdam aan de Zaventumweg verwezenlijkt Hillen en Roosen in opdracht van Eigen Haard het appartementencomplex LYCKA, wat geluk in het Zweeds betekend.

KUNSTENAARSENCLAVE ’LYCKA’

Locatie:
Amsterdam
Partners:
Hemubo W-techniek

Lycka levert haar bijdrage aan de actuele woningnood en bestaat uit 118 sociale huurappartementen variërend van 30 tot 75 m2 voor verschillende doelgroepen en enkele broedplaatsen voor startende kunstenaars.

In deze artistieke verzameling van appartementen hebben Barcol-Air & Inatherm in samenwerking met Hemubo W-techniek een gezond binnenklimaat gerealiseerd in iedere woning. De appartementen worden voorzien van het CERA-systeem: een innovatief totaalventilatieconcept voor toepassing in de gestapelde woningbouw. De stille, compacte CERA-units regelen de benodigde verse lucht in woningen, vraaggestuurd op basis van lokale CO2- en RH-metingen. De verse lucht wordt aangevoerd en behandeld door een centrale luchtbehandelingskast van Inatherm die op het dak gepositioneerd is. Dit zorgt ervoor dat service en onderhoud centraal kan worden uitgevoerd zonder toegang tot de individuele appartementen.

Wilt u meer weten over onze ventilatie oplossingen voor de gestapelde woningbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer projecten

maxima_ziekenhuis.jpg
Hoog inducerende multiwervelroosters

Maxima Ziekenhuis

Nieuwbouw van het Maxima Ziekenhuis in Utrecht voorzien van hoog inducerende DFA roosters. De cleanrooms van het M...

PON Mobility Experience

Move is gevestigd in het voormalige Zuidelijk Citroëngebouw, pal na...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!