KUNSTENAARSENCLAVE ’LYCKA’

VOORZIEN VAN CERA-SYSTEEM

In het stationsgebied van Sloterdijk in Amsterdam aan de Zaventumweg verwezenlijkt Hillen en Roosen in opdracht van Eigen Haard het appartementencomplex LYCKA, wat geluk in het Zweeds betekend.

KUNSTENAARSENCLAVE ’LYCKA’

Locatie:
Amsterdam
Partners:
Hemubo W-techniek

Lycka levert haar bijdrage aan de actuele woningnood en bestaat uit 118 sociale huurappartementen variërend van 30 tot 75 m2 voor verschillende doelgroepen en enkele broedplaatsen voor startende kunstenaars.

In deze artistieke verzameling van appartementen hebben Barcol-Air & Inatherm in samenwerking met Hemubo W-techniek een gezond binnenklimaat gerealiseerd in iedere woning. De appartementen worden voorzien van het CERA-systeem: een innovatief totaalventilatieconcept voor toepassing in de gestapelde woningbouw. De stille, compacte CERA-units regelen de benodigde verse lucht in woningen, vraaggestuurd op basis van lokale CO2- en RH-metingen. De verse lucht wordt aangevoerd en behandeld door een centrale luchtbehandelingskast van Inatherm die op het dak gepositioneerd is. Dit zorgt ervoor dat service en onderhoud centraal kan worden uitgevoerd zonder toegang tot de individuele appartementen.

Wilt u meer weten over onze ventilatie oplossingen voor de gestapelde woningbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer projecten

linked_in_boijmans.jpg

DEPOT BOIJMANS VAN BEUNINGEN

De collectie van Museum Boijmans Van Beuningen is wereldberoemd. Deze verzameling groeit al 165 jaar en bestaat op di...

Kanaalventilatoren

Johan Cruijff ArenA

Inatherm heeft zijn producten geleverd voor een bijzonder project i...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!