NL

Pasklare totaaloplossingen - Inatherm

Door de samenwerking van verschillende bedrijven binnen HC Groep beschikken wij over een complete range aan producten en systemen voor ventilatie, binnenklimaat, brandveiligheid en regeltechnische oplossingen voor ieder gebouw. Onze medewerkers beschikken over jarenlange kennis om onze relaties te ondersteunen in de vele keuzemogelijkheden die wij te bieden hebben.

Projectvoorstellen
Op deze pagina vindt u een aantal projectvoorstellen op basis van verschillende uitgangspunten, want ieder project en gebouw is anders. Samen met de verschillende bedrijven onder de vlag van HC Groep kunnen wij naast de gemaakte totaaloplossingen nog tal van andere varianten aanbieden, waardoor er altijd een passende totaaloplossing geleverd kan worden voor uw project, ongeacht de omvang.

Climate City
Onderstaande totaaloplossingen zijn gebaseerd op verschillende type gebouwen met de daarbij behorende wetten & regelgeving. Deze totaaloplossingen maken deel uit van onze propositie 'Climate City'. Via Climate City stellen we onze kennis, kunde en ervaring met betrekking tot verschillende marktsegmenten beschikbaar. Elk afzonderlijk marktsegment vertegenwoordigt een specifiek toepassingsgebied binnen de maatschappij. Denk hierbij aan toepassingsgebieden als wonen, werken, leren, zorgen, vluchten, produceren en sporten.

Climate City logo 2018

Actuele trends en ontwikkelingen worden toegelicht, evenals de geïntegreerde totaaloplossingen die HC Groep te bieden heeft. Succesvolle referentieprojecten onderstrepen onze kennis, kunde en ervaring binnen het specifieke segment.

Meer informatie Climate City

Schoolventilatie: Stop het Broei(k)laseffect!

Elke dag blijven duizenden leraren en leerlingen ziek thuis als gevolg van een slecht binnenmilieu op school: een te hoog CO2-gehalte, hoge temperaturen in de zomer, vochtproblemen in lokalen en in veel gevallen geluidshinder. Vermoeidheid, geurhinder, oogirritatie, hoofdpijn, benauwdheid en andere gezondheidsklachten zijn aan de orde van de dag. Al deze klachten bij elkaar noemen wij het Broeiklaseffect.
 
Stop het broeiklaseffect
 
Inatherm heeft jaren ervaring in het ventileren van schoolgebouwen en biedt verschillende pasklare oplossingen aan in de vorm van projectvoorstellen. Deze projectvoorstellen zijn gebaseerd op het “Frisse Scholen“ programma van eisen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO). Dit programma van eisen is afgestemd op het Bouwbesluit en geeft advies over het creëren van een goed binnenmilieu in scholen.
 
 

Woonhuisventilatie

Ventilatie speelt een steeds belangrijkere rol in de energiehuishouding. Dit komt doordat de warmtevraag van woningen steeds lager wordt door de goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen.

Inatherm heeft voor u enkele pasklare totaaloplossingen voor het ventileren van woonhuizen samengebracht in dit document. In deze totaaloplossingen wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende systemen:

 Woonhuis Inatherm

  • Ventilatietype C+ (Natuurlijke toevoer, vraaggestuurde mechanische afvoer)
  • Ventilatietype D (Mechanische toevoer, mechanische afvoer met warmteterugwinning)
  • Ventilatietype E+ (Natuurlijke toevoer, vraaggestuurde mechanische afvoer met warmteterugwinning)


Meer informatie woonhuisventilatie