Buisventilator

Een buisventilator, ook wel kanaalventilator genoemd, gebruikt u voor de ventilatie van uw ruimte. Buisventilatoren worden gebruikt voor het verplaatsen van lucht en kennen een groot aantal (ventilatie) toepassingen.

buisventilator NODIG VOOR UW PROJECT?

Wij denken graag met u mee. Laat uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt z.s.m. contact met u op!

Verschillende uitvoeringen buisventilatoren

Buisventilatoren kunnen we grofweg scheiden in twee uitvoeringen: ronde of rechthoekige aansluitingen. Daarnaast bestaat de keuze voor geluidgedempte buisventilatoren.

Inatherm is al meer dan 30 jaar de officiële leverancier van Östberg ventilatoren in Nederland. Dankzij het brede aanbod aan Östberg buisventilatoren is er altijd een passende ventilator beschikbaar voor uw project. Buisventilatoren worden toegepast voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de utiliteitsbouw en woningbouw. De ventilatoren zijn compact en kunnen omgaan met hoge druk, terwijl ze met een laag geluidsniveau kunnen blijven werken.

Ronde buisventilatoren

Ronde buisventilatoren worden toegepast voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de utiliteitsbouw en woningbouw. De ronde buisventilatoren van Inatherm zijn leverbaar voor luchthoeveelheden van 100 m³/h tot 1325 m³/h. De motoren van alle typen hebben beschermingsklasse IP44 en zijn 100% toerenregelbaar. Hierdoor zijn deze voor variërende luchthoeveelheden bruikbaar. De motoren zijn onderhoudsvrij waardoor alleen periodieke reiniging van de waaier nodig is. Bekijk hier het assortiment aan ronde buisventilatoren.

Rechthoekige buisventilatoren

Rechthoekige buisventilatoren worden toegepast voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de utiliteitsbouw en woningbouw. Deze zijn leverbaar voor luchthoeveelheden van 100 m³/h tot 12.000 m³/h. De motoren gemonteerd in de diverse uitvoeringen zijn 100% toerenregelbaar. Hierdoor zijn deze voor variërende luchthoeveelheden bruikbaar. De motoren zijn onderhoudsvrij waardoor alleen periodieke reiniging van de waaier nodig is. Bekijk hier het assortiment aan rechthoekige buisventilatoren.

Geluidgedempte boxventilatoren

Boxventilatoren zijn geluidgedempte buisventilatoren, voorzien van een geluiddempende omkasting, zodat ze een laag geluidsniveau leveren bij een hoge druk. De ventilatoren, leverbaar voor luchthoeveelheden van 100 m³/h tot 12.000 m³/h, zijn voorzien van een centrifugaal waaier. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar met een rechthoekige of ronde kanaalaansluiting, waardoor gebruik in diverse kanaalsystemen mogelijk is. Door het ontwerp van de ventilatoren is het tevens mogelijk deze in elke gewenste stand toe te passen. De motor en waaier kunnen voor inspectie en reiniging eenvoudig geheel worden uitgeklapt door het swing-out systeem. De motoren zijn 100% toerenregelbaar en voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Bekijk hier het assortiment aan boxventilatoren.

BUISVENTILATOR NODIG VOOR UW PROJECT?

Wij denken graag met u mee. Laat uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt z.s.m. contact met u op!