Ventilatie & Luchtbehandeling

Inatherm is een toonaangevende leverancier van innovatieve, energiebesparende ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur. We zijn gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen.

Jarenlange ervaring en kennis op het gebied van lucht verplaatsen, lucht verdelen, lucht verwarmen en lucht koelen, hebben van Inatherm een toonaangevend bedrijf gemaakt. We zijn een frisse en flexibele organisatie met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers op alle afdelingen (verkoop, logistiek, service en after-sales).

Klik hier en neem vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Inatherm?

Inatherm beschikt over een uitgebreid gecertificeerd productenprogramma en er worden uitsluitend A-merken gevoerd. Dit zorgt niet alleen voor onbesproken productkwaliteit, maar ook voor leveringsbetrouwbaarheid en de beschikking over betrouwbare documentatie en selectieprogramma’s. Door de nauwe samenwerking met verschillende hooggekwalificeerde partners en de mogelijkheid om zelf producten te testen, blijft Inatherm innoveren en het productenprogramma verbeteren. Dit staat allemaal in het teken van ons doel om de klant centraal te stellen en te voorzien van de juiste informatie en de juiste apparatuur voor elke specifieke situatie.

Bekijk hier ons productprogramma.

HC Groep

Inatherm maakt onderdeel uit van HC Groep. In de luchttechniek is HC Groep Nederland één van de grootste partners voor de Nederlandse installatiebranche. Onder de vlag van HC Groep zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air, HC RT, Inatherm, Interland Techniek, UltimAir, HC KP, HC PS, HC TS, HC DV en PVE (UK).

Hoe wij het zien

Visie en missie

Waar je ons vindt

Werkgebieden

Onze hoge eisen

Kwaliteit

Waarin wij participeren

Branche- verenigingen

Onze beschikbare databronnen

Productdata

Ons woordenboek

Inatherminologie

Alle termen die je op onze website vindt, op een rijtje en uitgelegd.

Een duurzame wereld

MVO & Duurzaamheid

Wat wij doen om ons in te zetten voor een duurzame wereld.  

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!