Inatherm is een toonaangevende leverancier van innovatieve en energiebesparende ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur.

Inatherm nieuws

06-04-2018 - Inatherm & Interland Tech...
Inatherm & Interland Techniek vieren dit jaar beide ee...
23-01-2018 - VSK 2018: BEZOEK ONS IN H...
Introductie nieuw platform Van dinsdag 6 tot en met 9 feb...
01-11-2017 - De inductie-units van Ina...
Inatherm plafondinductie-units zijn geschikt voor ventilatie, koeling en...

Over Inatherm

Inatherm medewerkers

Over Inatherm
Inatherm is een toonaangevende leverancier van innovatieve, energiebesparende ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur. We zijn gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen. Jarenlange ervaring en kennis op het gebied van lucht verplaatsen, lucht verdelen, lucht verwarmen en lucht koelen, hebben van Inatherm een toonaangevend bedrijf gemaakt. We zijn een frisse en flexibele organisatie met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers op alle afdelingen (verkoop, logistiek, service en after-sales). Klik hier voor de contactpersonen.

Inatherm beschikt over een uitgebreid gecertificeerd productenprogramma en er worden uitsluitend A-merken gevoerd. Dit zorgt niet alleen voor onbesproken productkwaliteit, maar ook voor leveringsbetrouwbaarheid en de beschikking over betrouwbare documentatie en selectieprogramma’s. Door de nauwe samenwerking met verschillende hooggekwalificeerde partners en de mogelijkheid om zelf producten te testen, blijft Inatherm innoveren en het productenprogramma verbeteren. Dit staat allemaal in het teken van ons doel om de klant centraal te stellen en te voorzien van de juiste informatie en de juiste apparatuur voor elke specifieke situatie.

SIG Air Handling Nederland
Inatherm maakt sinds 2014 onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air, HC RT, Inatherm, Interland Techniek, Air Trade Centre, HC KP, HC PS, HC TS, HC DV en PVE (UK).

SIG Air Handling

 


Terug naar boven ↑Visie
Inatherm zal de toonaangevende leverancier zijn binnen de ventilatie-, luchtbehandeling- en comfort klimaatmarkt voor de utiliteit in Nederland.

Terug naar boven ↑Missie
Inatherm biedt een complete range kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende luchttechnische componenten, waarbij een volledige ondersteuning van advies tot en met aftersales geboden kan worden.


Terug naar boven ↑Werkgebieden
Inatherm levert ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur voor vrijwel alle toepassingen. We helpen u graag bij het selecteren van een innovatieve, energiezuinige oplossing voor uw situatie. Vanzelfsprekend staan kwaliteit en betrouwbaarheid, maar vooral uw wensen en eisen, hierbij centraal.

De meest voorkomende werkgebieden waarin we actief zijn:
  • Kantoren
  • Zorginstellingen
  • Scholen
  • Hotels en restaurants
  • Musea
  • Theaters
  • Industrie en machinebouw
  • Parkeergarages en tunnels
  • Marine en offshore

Terug naar boven ↑Kwaliteit
Om de kwaliteit van onze producten op het gewenste hoge niveau te houden, beschikken we over een uitgebreid gecertificeerd leveringsprogramma. Nieuwe regelgeving en eisen op het gebied van ventilatie en comfort, maar ook met betrekking tot het milieu en energieverbruik, vragen om continue innovaties en verbeteringen van onze producten, zodat we aan de strengste nationale en internationale normen en criteria blijven voldoen.

ExCIEL
Intere kwaliteitsnorm
Excellent Comfort
Innovatief
Energiezuinig
Lekdicht
Lees meer...
 
ErP 2016
ErP Directive 2009/125/EC
Inatherm ventilatoren voldoen minimaal aan deze Europese richtlijn met betrekking tot de rendementen van ventilatoren en bijbehorende elektrische motoren.
Lees meer...
     
Inwendige reinheid
Inwendige reinheid
Inwendig reine producten voldoen aan de hoogste klasse volgens ISO 8502-3 en zijn eenvoudig toegankelijk voor reiniging en onderhoud.
Lees meer...
 
Luchtdichtheidsklasse D volgens EN 1751
Luchtdichtheid
Vrijwel alle appendages van Inatherm voldoen aan luchtdichtheidsklasse C of D (volgens EN 1751) en zijn terug te vinden in het Luka Appendage Register (LAR).
Lees meer...
     
VDI 6022
Hygiënerichtlijn
Verschillende Inatherm producten, waaronder de balansventilatie-units, zijn ontworpen volgens deze strenge hygiënerichtlijn.
Lees meer...
 
Eurovent Certified Performance
Betrouwbare documentatie
De technische gegevens van vrijwel alle Inatherm producten zijn gekeurd en gecertificeerd door Eurovent. 
Lees meer...

Daarnaast zijn de RSVG rookgasventilatoren voor gasgestookte haarden zijn op dit moment de enige in Nederland met het GASTEC-certificaat.Terug naar boven ↑Brancheverenigingen
Inatherm participeert actief in verschillende brancheverenigingen. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en behoeften in de markt en kunnen wij u blijven voorzien van actuele informatie op het gebied van techniek en regelgeving. Bovendien stimuleert dit ons om ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties continu te optimaliseren en te innoveren.

Luka
Luka
Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten
Lees meer...
 
TVVL
TVVL
Technische Vereniging voor Verwarming en Luchtbehandeling
Lees meer...
     
NEN
NEN
Nederlandse normalisatie en normen
Lees meer...
 
ISSO
ISSO
Kennisinstituut voor de installatiesector
Lees meer...
     
NVTGVBOI
NVTG en VBOI
Technische installaties in de gezondheidszorg
Lees meer over NVTG en VBOI...
 
SVG Sfeerverwarmingsgilde
SVG
Het Sfeerverwarmingsgilde
Lees meer...

Terug naar boven ↑Productdata
We besteden veel tijd en energie aan het up-to-date houden van onze technische gegevens. Deze gegevens zijn via vele databronnen voor u beschikbaar. Ook op het gebied van BIM, Building Information Modelling, gebeurt er veel. Onze producten zijn beschikbaar in de bekende bibliotheken, zodat u ze kunt gebruiken in uw Revit en AutoCAD modellen. Uiteraard zijn de modellen gekoppeld aan onze website, selectieprogramma`s en andere databronnen, zodat alle actuele informatie altijd beschikbaar is.

Websites Inatherm
Websites en selectieprogramma’s
www.inatherm.nl, www.schoolventilatie.nl
www.rookgasventilator.nl en selectieprogramma’s
 
STABU

STABU
Projectbeschrijvingen, bestekteksten en specificaties voor de bouw
www.stabu.org
     
2ba
2ba
Product- en handelgegevens voor de installatiebranche
www.2ba.nl
 
MagiCAD
MagiCAD
Gebouwontwerp- en rekensoftware voor de installatiebranche
www.magicad.com
     
Stabiplan
Stabiplan
Leverancier van gebouwontwerp- en rekensoftware voor de installatiebranche
www.stabiplan.com
 
MEPcontent
MEPcontent
Bibliotheek met content/productinformatie voor Revit en CAD
www.mepcontent.eu


Terug naar boven ↑
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer