ostberg kanaalventilatoren header1

Östberg ventilatoren

Inatherm is al meer dan 30 jaar de officiële leverancier van Östberg ventilatoren in Nederland. Dankzij ons brede aanbod aan Östberg kanaalventilatoren is er altijd een passende ventilator beschikbaar voor uw project. De ventilatoren worden toegepast voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de utiliteitsbouw en woningbouw. Onze Östberg ventilatoren zijn compact en kunnen omgaan met hoge druk, terwijl ze met een laag geluidsniveau kunnen blijven werken. De motoren van alle typen hebben beschermingsklasse IP44 en zijn 100% toerenregelbaar. Hierdoor zijn deze voor variërende luchthoeveelheden bruikbaar. De motoren zijn onderhoudsvrij waardoor alleen periodieke reiniging van de waaier nodig is.

Selectieprogramma Östberg:

Eenvoudig kanaalventilatoren selecteren

Met het selectieprogramma van Östberg selecteert u eenvoudig onze kanaalventilatoren. Dit zeer gebruiksvriendelijke selectieprogramma vindt u onder al onze kanaalventilatoren op onze website. Hier kunt u onder andere informatie vinden over capaciteit, geluidsniveaus, BIM-modellen, elektrische schema's en nog veel meer. Het assortiment Östberg kanaalventilatoren bestaat uit ventilatoren met ronde- of rechthoekige aansluiting en met of zonder geluidgedempte omkasting.

Bekijk hier het selectieprogramma van Östberg
Östberg kanaalventilator selecteren?

Assortiment kanaalventilatoren

Op deze website vindt u een uitgebreid assortiment aan Östberg kanaalventilatoren. De ventilatoren zijn voorzien van technische documentatie, elektrische schema's, bim-modellen en bijbehorend regelapparatuur. De ventilatoren beschikken over een AC- of EC-motor, hebben een ronde- of rechthoekige aansluiting en kunnen beschikken over een geluidgedempte omkasting. 

Bekijk hier het assortiment Östberg kanaalventilatoren
Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!

call to actionvierkant