Kiefel Packaging

Activent luchtverdeelkanalen

Kiefel Packaging (voorheen Bosch Sprang) in Sprang-Capelle is al 60 jaar een van de marktleiders in het ontwerp en de productie van thermovorm machines, matrijzen en automatiseringsoplossingen voor de verwerking van kunststoffen.

Kiefel Packaging

Locatie:
Sprang-Capelle
Partners:
10Tech

Ook een project laten slagen?

Wilt u meer informatie over ons brede aanbod inductie-units? Download de brochure of neem contact op met onze verkoopafdeling!

Kiefel Packaging

Kiefel Packaging (voorheen Bosch Sprang) in Sprang-Capelle is al 60 jaar een van de marktleiders in het ontwerp en de productie van thermovorm machines, matrijzen en automatiseringsoplossingen voor de verwerking van kunststoffen. Haar producten en matrijzen worden wereldwijd geleverd. Het bedrijf beschikt over een state-of-the-art productieomgeving waarbij gewerkt wordt met zeer kleine product-toleranties. Een excellent binnenklimaat is hierdoor een must.

Kiefel Packaging kiest voor activiteit

Voor de montage- en assemblageafdeling heeft Inatherm het unieke Activent voor het toevoeren van geconditioneerde lucht geleverd. Activent is, anders dan bij normale buisroosters, voorzien van een grote hoeveelheid kleine nozzles in de kanaalwand, die de lucht over de gehele lengte van het kanaal gelijkmatig verdelen en grote luchthoeveelheden in lage luchtsnelheden verplaatsen. Voordeel hiervan is dat de gekoelde lucht zich zeer snel mengt met omgevingslucht en daardoor de luchtsnelheid in de comfortzone gewaarborgd blijft. Voor Kiefel Packaging betekent dit dat de medewerkers die montagewerkzaamheden uitvoeren pal onder de luchtverdeelbuizen, worden voorzien van perfecte schone lucht zonder verlies van comfort!

Luchtverdeelsysteem

Activent bestaat uit een gefelst gegalvaniseerd stalen kanaal, voorzien van een grote hoeveelheid kleine nozzles in de kanaalwand. Het systeem kan geleverd worden in vijf verschillende diameters van 200 tot 500 mm en in drie verschillende standaardlengten: 2000, 2500, en 3000 mm (tussenliggende maten tot 3000 mm zijn ook leverbaar). Daarnaast zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot de kleur en het ontwerp van het kanalensysteem. De nozzles kunnen in verschillende posities worden geplaatst om altijd de juiste verdeling van lucht te garanderen. Middels speciale selectiesoftware is het mogelijk om aan de hand van luchthoeveelheden- temperaturen en ruimteafmetingen voor iedere ruimte een passende selectie te maken.

Heeft u interesse in Activent luchtverdeelsysteem van Inatherm? Neem contact met ons op.

Meer projecten

move activent ventilatiebuis klimaatplafond 2 hr[1]

PON Mobility Experience

Move is gevestigd in het voormalige Zuidelijk Citroëngebouw, pal naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. Move is vo...

geluiddemper pzc inwendige zuurbestendige coating ventilatiesysteem onderzoeksgebouw vu carenhugelen
GELUIDDEMPERS INWENDIG VOORZIEN VAN coating

Onderzoeksgebouw VU

Croonwolter&dros is als installateur betrokken in de bouwcombinatie...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!

call to actionvierkant