De Haan Group

Luchtbehandelingskast

Inatherm heeft een modulaire luchtbehandelingskast geleverd voor het nieuwe pand van De Haan Group.

De Haan Group

Locatie:
Waalwijk
Partners:
Central Heating B.V.

Ook uw project laten slagen?

Wilt u meer informatie over ons brede aanbod inductie-units? Download de brochure of neem contact op met onze verkoopafdeling!

De Haan Group

De Haan Group is al ruim 25 jaar specialist in winkelconcepten en het inrichten van tuincentra. Zij begeleiden het volledige traject en leveren projecten turn key op voor klanten in heel Europa. In het nieuwe pand laat De Haan Group haar klanten laten zien waartoe ze in staat zijn. Met de groei in kantoor en warehouse hebben zij voortaan alles op 1 locatie gecentraliseerd.

Modulaire luchtbehandelingskast

Inatherm heeft een modulaire Luchtbehandelingskast (LBK (luchthoeveelheid 8000 m3/h) geleverd voorzien van hoog rendement EC ventilatoren, hygroscopisch warmtewiel en een change-over batterij voor koelen en verwarmen. De luchtbehandelingskast is Eurovent gecertificeerd en valt in energieklasse A+. De unit is voorzien van een af fabriek gemonteerde en bedraadde eigen regeling met Modbus communicatie. Dit heeft als voordeel dat er op locatie enkel nog voedingsspanning en een datakabel hoefde te worden aangesloten.

Samenwerking op locatie

De luchtbehandelingskast (LBK) is door het serviceteam van Inatherm samengebouwd op een frame en nadien volgens klantspecificaties ingeregeld.

Meer projecten

move activent ventilatiebuis klimaatplafond 2 hr[1]

PON Mobility Experience

Move is gevestigd in het voormalige Zuidelijk Citroëngebouw, pal naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. Move is vo...

antony fokkerweg1
Inductie-units

HNK Amsterdam Schinkel

4 verdiepingen met verschillende toepassingen. Van grote open ruimt...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!

call to actionvierkant