Gemeentehuis Oldenbroek

Uniek energieconcept

Het bijzondere gemeentehuis van Oldebroek is gebouwd in 1981 en heeft een symmetrische opzet en betonnen gridstructuur. Tijdens de renovatie is de volledige schil aangepakt en zijn alle installaties vernieuwd.

Gemeentehuis Oldenbroek

Locatie:
Oldenbroek
Categorie:
Kantoren (innovatie)

Ook een project laten slagen?

Wilt u meer informatie over ons brede aanbod inductie-units? Download de brochure of neem contact op met onze verkoopafdeling!

Over Gemeentehuis Oldebroek

Het bijzondere gemeentehuis van Oldebroek is gebouwd in 1981 en heeft een symmetrische opzet en betonnen gridstructuur. Tijdens de renovatie is de volledige schil aangepakt en zijn alle installaties vernieuwd. Een uniek energieconcept met een combinatie van all-air luchtverwarming en -koeling dat vanaf nu zorgt voor een zeer energiezuinig en comfortabel binnenklimaat.

Inductie-units met Pi-functie

Inatherm heeft voor dit project ruim 120 unieke VAV inductie-units met Pi-functie geleverd. De Pi-regelaar meet continu de plenumdruk en aan de hand van de vraag worden de inblaasnozzles traploos aangepast om een constante nozzledruk en goed coanda-effect te behouden. Het resultaat is energiezuinige, behoefteafhankelijke ventilatie met hogere koel -en verwarmingsvermogens!

Naadloos in het plafondsysteem

Het project gemeentehuis Oldebroek is tevens voorzien van twee unieke types Ecophon plafondsystemen waarbij sommige asymmetrisch zijn en andere beneden het plafondprofiel uitsteken. Hierop zijn de inductie-units aangepast zodat de units naadloos opgaan in de plafonds.

Meer projecten

schoolventilatie ikc is klaar voor de toekomst
Is klaar voor de toekomst

IKC Cornelis Haak

Integraal Kindcentrum Cornelis Haak in Rotterdam is klaar voor de toekomst. Hier bevindt zich alles onder één dak, v...

foto 1
Inductie-units op maat

Booking.com

Het optimaal inzetten van elke beschikbare m²: dit was het uitgangs...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!

call to actionvierkant