PON Mobility Experience

Move is gevestigd in het voormalige Zuidelijk Citroëngebouw, pal naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. Move is voor zover bekend de eerste experience in zijn soort op het gebied van innovatieve mobiliteitsveranderingen. Aan de hand van concepten van Pon-merken toont men hoe mobiliteit er in de verre toekomst uit zou kunnen zien. Elk halfjaar is er een nieuw centraal thema. Het eerste is "Move the city" waarin er aandacht is voor het bereikbaar houden van dichtslibbende steden en het verduurzamen van mobiliteit.

PON Mobility Experience

Locatie:
Amsterdam

MOVE

Move is gevestigd in het voormalige Zuidelijk Citroëngebouw, pal naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. Move is voor zover bekend de eerste experience in zijn soort op het gebied van innovatieve mobiliteitsveranderingen. Aan de hand van concepten van Pon-merken toont men hoe mobiliteit er in de verre toekomst uit zou kunnen zien. Elk halfjaar is er een nieuw centraal thema. Het eerste thema is ‘Move the city’ waarin er aandacht is voor het bereikbaar houden van dichtslibbende steden en het verduurzamen van mobiliteit.

De keuze voor Activent in combinatie met het unieke omgekeerde klimaatplafond

Het unieke omgekeerde klimaatplafond van strekmetaal is qua esthetiek een unieke blikvanger, maar ook comfort technisch zorgt dit systeem voor een perfect klimaat. Normaal gesproken zijn inblaasroosters onderdeel van een klimaatplafond en zijn deze weggewerkt in het plafond. Echter, deze unieke oplossing vroeg ook om een speciale manier van inbrengen van de geconditioneerde lucht. In dit project is ervoor gekozen om middels Activent luchtverdeelbuizen de lucht gecontroleerd in te brengen, zodat deze de koelende eigenschappen van de plafonds versterkt. De Activent buizen in bijpassende RAL-kleur zijn tussen de klimaateilanden geplaatst en doordat Activent aan de bovenzijde uitblaast wordt de geconditioneerde lucht als het ware langzaam naar beneden gebracht wat zorgt voor een lage verticale temperatuurgradiënt en zeer lage luchtsnelheid in de leefzone.

Activent Luchtverdeelsysteem

Activent bestaat uit unieke gefelste kanaalstukken, welke zijn voorzien van een grote hoeveelheid kleine nozzles in de kanaalwand. Het systeem wordt geleverd in verschillende kanaaldiameters en lengtes waarbij er verschillende nozzlepatronen kunnen worden gekozen. Deze nozzles kunnen in verschillende posities worden geplaatst om altijd de juiste verdeling van lucht te garanderen.

Met speciale selectiesoftware is het mogelijk om aan de hand van luchthoeveelheden, temperaturen en ruimteafmetingen voor iedere ruimte een passende selectie te maken waarbij luchtsnelheden in de leefzone kunnen worden gesimuleerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze verkoopafdeling!

Meer projecten

inatherm johan cruijff arena(1)
Kanaalventilatoren

Johan Cruijff ArenA

Inatherm heeft zijn producten geleverd voor een bijzonder project in opdracht van BAM. In de Johan Cruijff ArenA heef...

antony fokkerweg1
Inductie-units

HNK Amsterdam Schinkel

4 verdiepingen met verschillende toepassingen. Van grote open ruimt...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!

call to actionvierkant