Scenic Eclipse

Kanaalverwarmers

De Scenic Eclipse is het eerste ontdekkingsjacht op de wereld. Beoordeeld met zes sterren, ontwikkeld door de Australische cruisemaatschappij Scenic.

Scenic Eclipse

Locatie:
Wereldwijd
Categorie:
Heinen & Hopman

Ook een project laten slagen?

Heeft u interesse in de kanaalverwarmers van Inatherm ? Neem contact met ons op.

Wereld eerste ontdekkingsjacht

Het jacht beschikt over 8 dekken en heeft een lengte van 165 m. Een groot project als dit moet voldoen aan veel verschillende eisen. Van goede ventilatie, verwarming, luchtverdeling, tot optimale comfort.

Heinen & Hopman ondertekende het contract voor de levering van de HVAC en de cooling plants voor de accommodatie en technische ruimten van het jacht. Doordat het jacht veel kenmerken en kwaliteiten heeft van een superjacht beperkt het de ruimte vergeleken met de grootte van de kamers, de hoge plafonds en balkons aan de zijkanten van het jacht. Er zijn ongebruikelijke oplossingen voor dit project nodig om de installaties goed te kunnen plaatsen op functionele plekken.

Een oplossing voor extreme buitencondities

Inatherm heeft voor dit project ruim 50 naverwarmers geleverd inclusief motorbediende regelafsluiters. Inatherm is al vroeg tijdens het ontwerpproces betrokken bij de selectie van de naverwarmers. Het unieke aan dit project zijn de extreme buitenluchtcondities die in de winter kunnen dalen tot -15 graden Celsius. De naverwarmers van Inatherm dragen zorg voor een gegarandeerde binnenluchtconditie van 22 graden.

Meer informatie over kanaalverwamers

Meer informatie over onze kanaalverwarmers vindt u op onze productpagina. De kanaalverwarmers van Inatherm bestaan uit warm water (na)verwarmers en elektrische (na)verwarmers. Binnen deze series zijn uitvoeringen met ronde en rechthoekige kanaalaansluitingen verkrijgbaar. Inatherm beschikt tevens over een breed scala toebehoren, zoals ruimteregelaars, voelers en twee- en driewegkleppen. Zo bent u verzekerd van een feilloze en uiterst nauwkeurige werking van de verwarmer.

Meer projecten

inatherm johan cruijff arena(1)
Kanaalventilatoren

Johan Cruijff ArenA

Inatherm heeft zijn producten geleverd voor een bijzonder project in opdracht van BAM. In de Johan Cruijff ArenA heef...

inatherm project blokhuispoort
Cultureel bedrijvencentrum

Blokhuispoort

De Blokhuispoort als cultureel bedrijvencentrum. Voor dit project z...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!

call to actionvierkant