Theaters

Voor vele theaters zijn de luchttechnische eisen hoog en complex, waardoor een standaard oplossing niet meer voldoet. Interland Techniek biedt voor deze specifieke situaties een oplossing. Samen met de klant wordt een project kritisch bekeken en zoeken wij naar de best mogelijke oplossing. Indien nodig worden producten zelfs speciaal ontwikkeld voor de klant, zodat het best haalbare luchttechnische resultaat kan worden bereikt.

Luchtbehandelingsinstallaties

Bij het ontwerp van luchtbehandelingsinstallaties van theaterzalen, radio- en televisiestudio’s, bioscopen en auditoria spelen zaken als comfort, geluid, interne warmtelast en de hoge bezettingsgraad een belangrijke rol. Die manier waarop verse lucht wordt ingebracht vereist een ontwerp waarbij esthetiek en comfort hand in hand gaan met de specifieke technische eisen aan de ruimte.

Luchtbehandeling in een theater heeft meerdere functies; ventileren, aanwarmen, koelen en ontvochtigen en bevochtigen. Bij het ontwerp van de luchttechnische installaties speelt ook de flexibiliteit van ruimtes een steeds groteren rol.

Een veelvoud aan theaters is door ons reeds voorzien van apparatuur voor de conditionering van deze luchttechnische uitdagingen, onze specialisten bieden graag ondersteuning voor uw specifieke project.

Onze producten

Producten

CR60

CWW 160-H-D

Ronde geluiddempers

Bekijk alle producten

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!