Inatherm viert mijlpaal: 4000e VEX geleverd!

inatherm 4000e vex geleverd
14 februari 2024

Door het blijvend vertrouwen van onze klanten in onze WTW-oplossingen is onlangs een mooie mijlpaal bereikt: Inatherm heeft maar liefst 4000 VEX-units geleverd in Nederland.

Inatherm is al jaren leverancier van een uitgebreid aanbod Exhausto WTW-units. Door het blijvend vertrouwen van onze klanten in onze WTW-oplossingen is onlangs een mooie mijlpaal bereikt: Inatherm heeft maar liefst 4000 VEX-units geleverd in Nederland van het Deense A-label Exhausto.

Een bijzondere prestatie die terecht gevierd mag worden met een heerlijk stukje taart op de afdeling bij Inatherm.

Een paar dagen later bezorgde verkoopleider Noord-Nederland Christiaan Prijs de opdrachtgever Combi B.V., waarvoor de 4000e Exhausto VEX WTW-unit is geleverd, een feestelijke taart als blijk van waardering voor het blijvende vertrouwen in Inatherm.

EXHAUSTO overhandigt troffee

Tijdens een bezoek aan Inatherm heeft Exhausto een officiële trofee overhandigd aan Inatherm ter ere van de verkoop van de 4000e VEX. Deze mijlpaal is gevierd met een kort dankwoord en een heerlijke taart.

Bekijk hieronder de foto's van dit moment.

EXHAUSTO

EXHAUSTO ontwikkelt en produceert hoogwaardige producten en systemen voor ventilatie voor alle toepassingen, van kantoren, winkels, scholen en instellingen tot industriële gebouwen, hotels en ziekenhuizen. Met een focus op hoge efficiëntie en een energieverbruik dat nieuwe maatstaven zet.

www.exhausto.nl

Meer nieuwsberichten

dex3000website1

NIEUW: DEX3000 DECENTRALE (SCHOOL)VENTILATIEUNIT

nieuw huisstijl inatherm hcgroep

Introductie nieuwe huisstijl Inatherm!

communique sig ah nl1

COMMUNIQUÉ SIG AIR HANDLING NEDERLAND