Inatherm & Interland Techniek zijn jarig!

krans jubileum
06 april 2018

Inatherm & Interland Techniek vieren dit jaar beide een jubileum. Inatherm bestaat 50 jaar en Interland Techniek al 65! Samen vieren wij 115 jaar gebundelde kennis.

115 jaar gebundelde kennis

Inatherm is sinds 1968 een toonaangevende leverancier van innovatieve, energiebesparende ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur. We zijn gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen. Jarenlange ervaring en kennis op het gebied van lucht verplaatsen, lucht verdelen, lucht verwarmen en lucht koelen, hebben van Inatherm een toonaangevend bedrijf gemaakt. We zijn een frisse en flexibele organisatie met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers op alle afdelingen (verkoop, logistiek, service en after-sales). 

Interland Techniek is sinds 1953 specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Expertise, eigen productontwikkeling en zelfstandige productie maken oplossingen op maat mogelijk. Duurzame totaaloplossingen op het gebied van klimaattechniek is het uitgangspunt. Interland Techniek is creatief met lucht zodat ieder klimaat technisch vraagstuk met het juiste advies en product wordt opgelost. Interland Techniek  heeft uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit en klantenservice. Duizenden aansprekende projecten zijn gerealiseerd. Innovatie, product verbeteringen en kennis  zijn een garantie voor het beste eindresultaat en een comfortabel binnenklimaat.

Heeft u ook een klimaattechnisch vraagstuk en wilt u gebruik maken van onze 115 jaar kennis en ervaring? Neem hier contact op!

Meer nieuwsberichten

coronavirus

Maatregelen HC Groep inzake het coronavirus

certificaat luchtdichtheidsmetingen tuv rheinland [2017]

Inatherm ontvangt ook in 2017 certificaat luchtdichtheids- metingen

geluiddemping eisen voor geluid optimaal binnenklimaat kantoor musea school frisse gezonde ziekenhuis theater hotel inatherm interland techniek

Ervaar de stilte