Nieuw: compacte VEX300T balansventilatie-units

29 november 2018

De VEX300T serie is een compacte VEX-unit, waarbij alle kanalen aan de bovenkant van de unit geplaatst zijn. Een Top-unit is een ruimtebesparende oplossing omdat alle kanalen worden aangesloten op de bovenkant van de unit en de unit is ontworpen met ingebouwde koel-/verwarmingselementen.

Ruimtebesparend balansventilatie-unit

VEX300T is een reeks compacte units waarbij alle kanalen aan de bovenkant van de unit geplaatst zijn. VEX300T kan daarom vlakbij andere technische apparatuur geplaatst worden, omdat de zijkanten niet toegankelijk hoeven te zijn voor service.

Luchtdebieten tot 3.900 m³/h

De VEX300T is leverbaar in 5 versies, voor luchtdebieten tot 3.900 m³/h. Exhausto heeft de serie uitgerust met het automatische regelsysteem EXact2 of de units zijn voorbereid voor andere regeltechniek.

Eenvoudige montage en onderhoud

De VEX300T is voorzien van ingebouwde verwarmingselementen of koel-/verwarmingselementen, wat de installatiekosten laag houdt. Het is ook mogelijk om voorfiltratie van de toevoerlucht te kiezen. 

De constructie is geoptimaliseerd wat betreft compactheid, thermisch rendement, luchtdebiet en energieverbruik. Ondanks de compacte afmetingen is het eenvoudig om de unit te onderhouden met filtervervanging, reiniging, enz.

De VEX300T moet binnenshuis worden geplaatst en kan voor elk doel worden gebruikt waarbij de speciale boven constructie gunstig is voor de installatie.

Contact opnemen

Meer informatie over onze exhausto VEX WTW-units vindt u op onze productpagina.

Neem contact op via ons contactformulier of bel met (0)416317830 !

 

Bekijk hier onze productvideo van de VEX300T 

Meer nieuwsberichten

inatherm 4000e vex geleverd

Inatherm viert mijlpaal: 4000e VEX geleverd!

Nieuw: VEAB-selectieprogramma

krans jubileum

Inatherm & Interland Techniek zijn jarig!