Nieuw in het assortiment van Inatherm: LUMI & LUMO

lumi
11 oktober 2019

De succesvolle serie CleanVent® ventilatieventielen met vuilafstotende coating van Inatherm wordt uitgebreid met twee nieuwe modellen: de LUMI & LUMO. Deze modellen vormen een unieke combinatie tussen design, personalisatie en hygiëne.

Uniek design

LUMI en LUMO zijn qua design gericht op een fraaie uitstraling in alle interieurs. Ze kunnen zelfs als een soort kameleon opgaan in de omgeving met behulp van de optie voor personalisatie. Daarnaast hebben de ventilatieventielen een erg laag geluidsniveau.

Snel en eenvoudige montage en inregeling

Luchtdebietmeting, aanpassing en vergrendeling kunnen rechtstreeks vanaf de voorkant van het ventiel plaatsvinden zonder het ventiel uit het frame te halen. Voor betrouwbare en consistente metingen wordt de meetslang bevestigd op het uiteinde van de spindel. Door de middenspindel met schroefdraad en vleugelmoer kan er heel nauwkeurig worden afgesteld en kan de vergrendeling heel veilig plaatsvinden.

 

Flexibele uitstraling en uitstekende prestaties

De LUMI/LUMO ventielseries zijn qua ontwerp geschikt voor alle vereisten en situaties. Het doordachte basisdesign past vrijwel overal en kan met een personalisatie nóg meer worden afgestemd op zijn omgeving. Qua prestaties zijn de ventielen pas echt opvallend met een breed toepassingebied, vereenvoudigde installatie, verbeterd geluidcomfort en een geminimaliseerd onderhoud.

Voordelen LUMI & LUMO

  • Aanpasbare ‘look’
  • Lage geluidsniveaus
  • Compacte afmetingen
  • Vuilafstotend ‘cleanvent’
  • Interne meting
  • Snelle aanpassing/vergrendeling

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de LUMI & LUMO of de overige cleanvent ventielen? Kijk dan op onze pagina cleanvent ventielen of neem contact op met onze specialisten.

Meer nieuwsberichten

nieuw huisstijl inatherm hcgroep

Introductie nieuwe huisstijl Inatherm!

communique sig ah nl1

COMMUNIQUÉ SIG AIR HANDLING NEDERLAND

Wij zijn verhuisd!