NIEUW: NHH-D kanaalverwarmers

nhh d website new
23 augustus 2018

Naast de binnenluchtkwaliteit, visueel comfort en akoestisch comfort, is thermisch comfort een belangrijk onderdeel van het comfort in de ruimte. Inatherm is al vele jaren leverancier van de CWW & CWK kanaalverwarmers en -koelers. Met de nieuwe serie NHH-D-S beschikken we over een nóg breder aanbod kanaalverwarmers en -koelers die samen met de nu verbeterde modellen CWW-H-D, CWK-H-D en de nieuwe regelset INA-TR een totaalassortiment vormen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Eenvoudige selectie, montage en onderhoud

De kanaalverwarmers en -koelers van Inatherm zijn met ronde en rechthoekige kanaalaansluitingen leverbaar en zijn geschikt voor het verwarmen- of koelen van luchtstromen. De ronde naverwarmers zijn uitgevoerd met rubberen lipafdichting en tevens voorzien van een inspectieluik zodat periodieke inspectie en reiniging mogelijk is. Voor de batterijen zijn er snelselectietabellen met verschillende water- en luchttemperaturen voor het bepalen van vermogens en temperaturen. Daarnaast is er uitgebreide selectiesoftware beschikbaar.

Luchtdichtheidsklasse D & inwendige reinheid

De CWW/CWK/NHH kanaalverwarmers en -koelers van Inatherm worden standaard geleverd als speciale, hygiënische uitvoeringen. Deze hygiëne-uitvoeringen voldoen aan de hoogste klasse volgens ISO 8502-3 en zijn exclusief verkrijgbaar bij Inatherm. U herkent de nieuwe uitvoeringen aan de H in de productcode, de afgedekte kanaalaansluitingen en de groene sticker op het product. 

Logo inwendige reindheid

 Daarnaast voldoen de nieuwe serie CWW, CWK en NHH aan luchtdichtheidsklasse D (volgens EN 15727). U herkent de nieuwe uitvoeringen aan de -D in de productcode en het logo op de sticker van het product. Logo luchtdichtheidsklasse D

 

 

Nieuw: Serie NHH-D-S

Door het gebruik van 3-rijige verwarmingsbatterijen in combinatie met een grotere kanaal aansluitdiameter is er een groter luchtvolume mogelijk en wordt de capaciteit vergroot. De bredere range in verwarmers biedt de mogelijkheid om een nauwkeurigere selectie te kunnen maken.

Nieuw: Regelset INA-tr

Regelset INA-TR is een complete temperatuur regelset bestaande uit een ruimtethermostaat, kanaalvoeler, 2- of 3-weg ventiel met instelbare kvs-waarde en indien benodigd een 230V-24V transformator. Door middel van de tiptoetsen is de gewenste temperatuur eenvoudig in te stellen op de ruimtethermostaat, welke zichtbaar is op het display. Het 2- of 3-weg ventiel is voorzien van bubbelafdichting waardoor er weinig energieverlies is. De motor kan eenvoudig op de klep worden bevestigd en de kvs-waarde is eenvoudig in te stellen op de motor.

Meer nieuwsberichten

1 unit is voldoende

De inductie-units van Inatherm; onze meest uitgebreide productrange ooit

groepsfoto beurs 2020

Inatherm op de VSK 2020

energie investeringsaftrek eia

Verschillende inatherm producten komen in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek (EIA) 2019!