SIG Air Handling Nederland ontvangt opnieuw certificaat Erkend Leerbedrijf van S-BB

sbb beeldmerk300px
08 augustus 2017

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB) heeft SIG Air Handling Nederland wederom erkend als leerbedrijf. Er zijn verschillende opleidingen toegevoegd aan het bestaande profiel. SIG Air Handling Nederland biedt al langere tijd stagiaires van diverse opleidingen de kans om zichzelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen binnen de organisatie. Verschillende medewerkers binnen het bedrijf zijn zelf ook ooit begonnen als stagiair.

Over SIG Air Handling Nederland
In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche en iedereen die daar mee te maken heeft. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden. 

Diverse opleidingen

Inmiddels zijn er al meer dan 20 opleidingen erkend aan de organisatie, van Economie & Administratie t/m Techniek & Procesindustrie. Sinds kort is daar nu ook Marketing & Communicatie aan toegevoegd. De S-BB voor het middelbaar beroepsonderwijs houdt zich voornamelijk bezig met het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de mbo-kwalificatiestructuur en het verzorgen van informatie over de arbeidsmarkt.    

Het certificaat ‘Erkend Leerbedrijf’ kunt u hier terugvinden.  

Wilt u meer informatie over de stagemogelijkheden die wij bieden als erkend leerbedrijf? Neem dan contact op via (0)416-317830

 

Meer nieuwsberichten

coronavirus

Maatregelen HC Groep inzake het coronavirus

VSK 2020 | VOORREGISTRATIE

tuv rheinland 200

Inatherm ontvangt certificaat luchtdichtheidsmetingen