Compacte VEX luchtbehandelingskast voor De Twee Bruggen

Het restaurant en sportschool voorzien van ventilatie door Inatherm.

Compacte VEX luchtbehandelingskast voor De Twee Bruggen

Locatie:
Winterswijk

VAKANTIEPARK DE TWEE BRUGGEN

In Winterswijk ligt vakantiepark De Twee Bruggen waar u eindeloos kunt genieten in het nationaal landschap. De Twee Bruggen is al sinds de oprichting in 1968 een echt familiebedrijf en een plek om samen te komen voor een onvergetelijke tijd. Het hele jaar door is er volop keus uit diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op het vakantiepark is alles aanwezig voor een geweldige tijd. 

Restaurant en sportruimte

De Twee Bruggen beschikt over een restaurant en sportruimte. In opdracht van Klein Poelhuis Winterswijk B.V. heeft Inatherm een compacte luchtbehandelingskast en Activent lucht toevoerkanaal geleverd. 

 

De compacte VEX luchtbehandelingskast is voorzien van WTW om een zo hoog mogelijke warmteterugwinning te realiseren. De verse lucht wordt tochtvrij binnen geblazen via op maat gemaakte Activent luchtverdeelbuizen. Ten behoeve van het binnenzwembad is een aparte luchtbehandelingssystem geleverd. 

Ervaring in ventilatie en luchtbehandeling

Inatherm is een toonaangevende leverancier van innovatieve, energiebesparende ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur. We zijn gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen.

 

Wilt u meer weten over onze ventilatie oplossingen voor restaurants, sportscholen of voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer projecten

Uniek energieconcept

Gemeentehuis Oldenbroek

Het bijzondere gemeentehuis van Oldebroek is gebouwd in 1981 en heeft een symmetrische opzet en betonnen gridstructuu...

Kanaalverwarmers

Scenic Eclipse

De Scenic Eclipse is het eerste ontdekkingsjacht op de wereld. Beoo...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!