Inatherm terug met woonhuisventilatie

woonhuisventilatoren
14 augustus 2017

Vanaf heden gaat Inatherm zijn assortiment uitbreiden met nieuwe producten voor woonhuisventilatie. Door de samenwerking met de verschillende bedrijven onder de vlag van SIG Air Handling heeft Inatherm een nóg bredere propositie aan de markt te bieden.

De eerste producten zijn momenteel beschikbaar en te vinden op de website. Het gaat om badkamer- en kanaalventilatoren met een hoge kwaliteit en lange levensduur. Deze producten worden onderdeel van onze nieuwe totaalconcepten voor de woningbouw. Deze zullen binnenkort te vinden zijn op onze website.

De totaalconcepten voor de woningbouw zijn bepaald aan de hand van de meest actuele ontwikkelingen in de markt en zullen een verbetering geven in zowel de nieuwbouw als de renovatie. Alle totaaloplossingen die Inatherm te bieden heeft kunnen geheel worden afgestemd op uw behoeften.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Inatherm voor woning- of utiliteitsbouw? Neem dan contact op via 0416 317 830.

De nieuwe woonhuisventilatoren van Inatherm zijn hier te vinden: woonhuisventilatoren

Meer nieuwsberichten

geluiddemping eisen voor geluid optimaal binnenklimaat kantoor musea school frisse gezonde ziekenhuis theater hotel inatherm interland techniek

Ervaar de stilte

communique sig ah nl2

Communiqué SIG Air Handling Nederland

VSK 2020 | VOORREGISTRATIE