Horeca

Een gezond binnenklimaat in de horeca.

Individuele gebruikerseisen

Het klimaat in een hotel is onderhevig aan hoge verwachtingen en individuele gebruikerseisen. Een hotelkamer dient koel of juist comfortabel warm te zijn en ook de kwaliteit van de lucht draagt in hoge mate bij aan de ervaring van de gasten. Individuele regelbaarheid en lage geluidsniveaus zijn hierbij belangrijke parameters. Ook zijn de eisen aan luchtbehandeling in andere ruimtes zoals restaurants, keuken en lobby zeer divers.

Veiligheid

Naast comfort zijn ook veiligheid en duurzaamheid van groot belang. Compartimentering door brandscheidingen biedt bij calamiteiten bescherming aan gasten en personeel. Een goede ventilatie van keuken voorkomt geuroverlast en biedt comfort aan het keukenpersoneel.

Ervaring

Al deze facetten vereisen specialisme en knowhow, onze specialisten hebben veel ervaring in het ontwerp en de selectie van producten binnen deze segmenten.

Onze producten

Producten

IVV-C-H-Z

CR60

AmberAir

Bekijk alle producten

Referenties uit dit segment

Referenties

Inatherm biedt een complete range kwalitatieve en luchttechnische componenten, waarbij volledige ondersteuning van advies tot aftersales geboden kan worden.

5-sterren binnenklimaat

Guesthouse Hotel

Vanaf juni 2018 is het GuestHouse Hotel geopend aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Twee ondernemers hebben de hand...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Inatherm? Neem vrijblijvend contact met ons op!